Macher Zrt.

 2023. évre az Elnökség a MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt. részére adja át az „ISOFÓRUM Kiváló Támogatója” elismerést.

A díjat Macher Gábor, vezérigazgató veszi át.

Macher Zrt.

A Macher Zrt. alaptevékenységének fontos pillérjei a nagy bonyolultságú technológiák és gyártási folyamatok, amelyek jelentős kézi feldolgozást igényelnek. A gyártásban precíziós és modern megoldásokat alkalmaznak. A magas hozzáadott értékű hámgyártás erős hátterét a széleskörű gyártási tapasztalat és a speciálisan képzett munkaerő adja.

A vállalkozás erősségei között megemlítendő a magas szintű műszaki ismeretek, a vállalton belüli családias hangulat, a gyártás minősége és a vevők iránti rugalmasság, pontosság és a nemzetközi jelenlét.

 

A Macher Zrt. egyedüliként Magyarországon háromszoros Nemzeti Minőségi Díj nyertes vállalkozás.

Szakmai rendezvényeinken rendszerek előadók és több alkalommal fogadták céglátogatásra az egyesületünk csoportjait.

 

A Macher Zrt. vezetőségével közel 30 éves a szakmai kapcsolatunk. Macher Endréné Elnök Asszony az ISOFÓRUM Elnöki Tanácsadó Testületének tagja .Öröm számunkra a családos vállalkozásban, hogy Macher Gábor folytatja a családi tradíciót és a külföldi tanulmányai befejeztével, több éves gyakorlat és betanulás után átvette az általunk igen tisztelt Macher Zrt. cég irányítását. 

 

A Macher Zrt.-nek az egyesületünk és a minőségügy iránti elköteleződése és együttműködő készsége példaértékű a szakma számára.